Πάρος: «Ασφυξία» στα σοκάκια της Νάουσας - Το αδιαχώρητο παντού από τον πολύ κόσμο! (Βίντεο)

30 Ιουλίου 2022 17:26

Βαίνουμε προς το peak της θερινής σεζόν και η Νάουσα καθώς φαίνεται κρατά τα σκήπτρα της προτίμησης του κόσμου που επισκέπτεται την Πάρο!

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου, ήταν «ασφυκτικό» για τον πιο κοσμοπολίτικο και γραφικό προορισμό του νησιού! Ο κόσμος αδιανόητα πολύς, περιδιάβαινε τα σοκάκια και το λιμανάκι σε συνθήκες πατείς με πατώ σε, τα εστιατόρια, τα μπαράκια και τα καφέ επίσης ήταν γεμάτα, χωρίς να υπάρχει ελεύθερη θέση πουθενά.

Η τεράστια κοσμοπλημμύρα στη Νάουσα, «βαρόμετρο» της μεγάλης τουριστικής κίνησης του νησιού λίγο πριν την κορύφωση του καλοκαιριού, μας προϊδεάζει για τις συνθήκες που θα επικρατούν το Δεκαπενταύγουστο που παραδοσιακά ντόπιοι και τουρίστες κατακλύζουν το νησί που τότε φθάνει στο απόγειο της κίνησής του.

Ακολουθήστε μας στο www.tiktok.com/@parianostypos>

@parianostypos Πάρος Νάουσα by night #paros #naoussa #summwr # summer2022 # #kyklades ♬ Kalokairi Kai Pathos - Helena Paparizou

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos