Πάρος: Όλα έτοιμα! «Έρχεται» η μεγάλη συναυλία της αγαπημένης Μελίνας Ασλανίδου στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα!

31 Ιουλίου 2022 20:44

Έτοιμες είναι και οι τελευταίες λεπτομέρειες στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο πλαίσιο του Deck Paros Festival η μεγάλη συναυλία της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Μελίνας Ασλανίδου.

Λατρεμένα τραγούδια του προσωπικού της ρεπερτορίου αλλά και πολυαγαπημένα λαϊκά ακούσματα, θα ερμηνευτούν μοναδικά από την τραγουδίστρια με την βελούδινη χροιά, τη γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία και την δυναμική παρουσία πάνω στη σκηνή!

Ανανεωμένη, με θετική διάθεση και ενέργεια, θα παρουσιάσει στην Πάρο, πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαίρετων μουσικών, στο πλαίσιο του Deck Paros Festival, μια ξεχωριστή συναυλία, που θα μας «ταξιδέψει» με τον δικό της μοναδικό, μαγικό τρόπο σε αγαπημένα ακούσματα!

Την Δευτέρα 1η Αυγούστου λοιπόν, η αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου θα μοιραστεί μαζί μας μοναδικές ερμηνευτικές στιγμές στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα. Να είμαστε όλοι εκεί για μια μαγική βραδιά, για ένα «ταξίδι» σε συναισθήματα και μνήμες αγαπημένες που μόνο η Μελίνα μπορεί να μας χαρίσει! «Ραντεβού με τη Μελίνα» λοιπόν το βράδυ της 1ης Αυγούστου στη Νάουσα!

aslanidou poster 740px

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos