Πάρος: Απλώς καθηλωτικός! Συνεπήρε το κοινό στις Λεύκες ο δεξιοτέχνης του λαούτου και ερμηνευτής Μιχάλης Τζουγανάκης (Βίντεο)

04 Αυγούστου 2022 16:19

Κάτω από τα αστέρια του παριανού ουρανού, στις όμορφες Λεύκες, έλαμψε ακόμη ένα, αυτό του χαρισματικού δεξιοτέχνη του λαούτου και ερμηνευτή Μιχάλη Τζουγανάκη. Η συναυλία του το βράδυ της Τετάρτης 3 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών ήταν απλώς καθηλωτική!

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία μυσταγωγίας, καθώς ο καλλιτέχνης με την ιδιαίτερη φωνή και την μοναδική δεξιοτεχνία στο λαούτο, συνεπήρε το κοινό στον μαγικό κόσμο της μουσικής του. Στα έμπειρα χέρια του, από το λαούτο του ξεχύθηκαν θεϊκές μελωδίες από το πάντρεμα της παραδοσιακής Κρητικής μουσικής με έντεχνα στοιχεία και το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό!

tzouga 02

{https://www.youtube.com/watch?v=Zq0TiUEjAzs}

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης ερμήνευσε τραγούδια από τη δισκογραφική του πορεία αλλά και παραδοσιακά ακούσματα, με πάθος και δυναμική σκηνική παρουσία, χαρίζοντας στον κόσμο που είχε την ευκαιρία να τον θαυμάσει στις Λεύκες μια ανεπανάληπτη συναυλιακή βραδιά, ένα ποιοτικό μουσικό «ταξίδι» σε κόσμους που απηχούν την παράδοση συνδυασμένη με εναλλακτικά στοιχεία ανανέωσής της!

tzouga 03

{https://www.instagram.com/tv/CgztUetlw16/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/5239773272767132}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/767516370952021}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/393086179588655}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos