Πάρος: «Επιχείρηση» καθαριότητα στο νησί στο peak της τουριστικής σεζόν – Καθημερινή η «μάχη» με τα απορρίμματα… (Βίντεο)

08 Αυγούστου 2022 19:38

Βρισκόμαστε στο peak της θερινής τουριστικής σεζόν, και ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της περιόδου, μιας και το νησί κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες, είναι η διατήρηση της καθαριότητας στους δημόσιους χώρους.

Το έργο των υπαλλήλων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου δύσκολο και απαιτητικό, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχουν εντατικοποιηθεί οι προσπάθειες καθαρισμού των οικισμών του νησιού και ειδικά τα πολυσύχναστα σημεία τους που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επιβάρυνση.

{https://www.youtube.com/watch?v=AGmqUHHQC40}

Η «μάχη» με την αποκομιδή των απορριμμάτων είναι καθημερινή και δύσκολη αυτή την περίοδο. Ωστόσο η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι μεγάλη, μιας και η καθαριότητα της Πάρου αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εικόνας που αποκομίζουν οι επισκέπτες της κατά τις διακοπές τους. Είναι θέμα διατήρησης της δημόσιας υγείας αλλά και δείκτης του πολιτισμού μας σε τοπικό επίπεδο.

kathariotita 01

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos