Πάρος: Διακοπές στην Πάρο μαζί με αγαπημένα πρόσωπα απολαμβάνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Αλίσια Σίλβερστοουν

09 Αυγούστου 2022 20:00

Μετά τη Μύκονο, η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο Αλίσια Σίλβερστοουν έβαλε «πλώρη» για Πάρο. Βρίσκεται στο νησί απολαμβάνοντας τις διακοπές της μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα όπως ενημερώνει με αναρτήσεις της.

Η Αλίσια Σιλβερστόουν γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1976 στο Σαν Φρανσίσκο.

Στην αρχή της καριέρας της πρωταγωνίστησε σε μουσικά βίντεο για το αμερικανικό ροκ συγκρότημα των «Aerosmith».

Πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο «The Crush» το 1993, κερδίζοντας το Κινηματογραφικό Βραβείο MTV Καλύτερου ηθοποιού με εντυπωσιακή εξέλιξη.

Επίσης, απέκτησε περαιτέρω προβολή σε ηλικία 16 ετών ως έφηβη είδωλο όταν εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο για το «Cryin» των «Aerosmith».

Στη συνέχεια πήρε μέρος στην κωμωδία «Clueless», το 1995, από την οποία κέρδισε μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την «Columbia Pictures».

Eίχε βασικό ρόλο στην ταινία μεγάλου προϋπολογισμού «Μπάτμαν & Ρόμπιν» του 1997, παίζοντας την Μπάρμπαρα Γκόρντον, γνωστή και ως Batgirl.

Στην προσωπική της ζωή, υπήρξε ζευγάρι με τον Κρίστοφερ Τζαρέκι, με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2005 και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Η γνωστή ηθοποιός γνωρίστηκε με τον ροκ μουσικό έξω από έναν κινηματογράφο το 1997, ούσα τότε στο απόγειο της φήμης της λόγω της ταινίας «Clueless».

Και οι δύο είναι vegan και ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, ενώ έχουν υιοθετήσει μαζί πολλούς σκύλους από καταφύγια.

Χώρισαν το 2018. Εκπρόσωπος της Σιλβερστόουν επιβεβαίωσε στο «Page Six» τον χωρισμό τους.

«Εξακολουθούν να αγαπούν βαθιά και να σέβονται ο ένας τον άλλον και παραμένουν φίλοι. Αλλά αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν μετά από 20 χρόνια σχέσης. Έχουν έναν γιο τον οποίο θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν μαζί», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Ο γιος τους λέγεται Μπέαρ Μπλου και πλέον είναι δέκα ετών.

iciao.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos