Πάρος: Λαμπρότητα και κατάνυξη στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής το βράδυ της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου (Βίντεο)

15 Αυγούστου 2022 01:40

Παρουσία κόσμου, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων της Πάρου, τελέστηκε με λαμπρότητα το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, Μέγας Εόρτιος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου

Επισκόπου Χρυσουπόλεως κ. Εμμανουήλ και συμπροσευχομένων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνος, Παροναξίας κ. Καλλίνικου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.

Κατόπιν σε κλίμα ευλάβειας και συγκίνησης τελέστηκε η Ακολουθία της Λιτής και πραγματοποιήθηκε περιφορά της Ιερής Εικόνας της Κοιμήσεως και του Επιταφίου της Παναγίας στον περίβολο του Ιερού Ναού.

Η ατμόσφαιρα στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής ήταν άκρως συγκινητική και κατανυκτική με τους πιστούς να έχουν κατακλύσει το ναό για να προσευχηθούν στην Υπεράγια Μητέρα το βράδυ της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου.

Στις 23:00 θα τελεστεί η Έναρξη της Ιεράς Αγρυπνίας που θα περιλαμβάνει τις Ακολουθίες του Μικρού Απόδειπνου, του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος, του Όρθρου με τα Εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου και θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/3204120453208613}

14augoustou 01

14augoustou 03

14augoustou 04

14augoustou 05

14augoustou 06

14augoustou 07

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos