Πάρος: Δείτε που γευμάτισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι επίσημοι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου – Τι περιελάμβανε το μενού…

16 Αυγούστου 2022 18:21

Μετά το πέρας των πανηγυρικών εκδηλώσεων για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου στην Πάρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από εκπροσώπους του Τύπου, τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Σ. Πέτσα, τους βουλευτές

Κυκλάδων κ. Γ. Βρούτση, και κ. Ν. Συρμαλένιο, τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μ. Κωβαίο και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων Υγείας, της Μητρόπολης Παροναξίας, της Αστυνομίας και του Λιμενικού, επισκέφθηκαν το Deck Bar Restaurant στη Νάουσα.

Εκεί γευμάτισαν απολαμβάνοντας το θαυμάσιο περιβάλλον και τα εξαιρετικά γαστρονομικά πιάτα του εστιατορίου επιμελημένα από εξαίρετους σεφ. Το μενού περιελάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα, Tartar λαβράκι, κανελόνι Thermidor, ροφό Fricassee ενώ το επιδόρπιο ήταν γιαούρτι και κόκκινα φρούτα.

deckproedros 02

deckproedros 03

deckproedros 04

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos