Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε Ρόδο, Μύκονο, Πάρο και Κάλυμνο

18 Αυγούστου 2022 13:36

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε Ρόδο, Μύκονο, Πάρο και Κάλυμνο

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες

Στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν νυχτερινές ώρες της 17/18 Αυγούστου 2022 σε Ρόδο, Μύκονο, Πάρο και Κάλυμνο πέντε άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς:

• της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 25χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του το οποίο οδηγούσε βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 134,5 γραμμάρια και ζυγαριά ακριβείας.
• της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 18χρονος αλλοδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του το οποίο οδηγούσε βρέθηκε ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 10,1 γραμμάρια.
• του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 17χρονος ημεδαπός και 19χρονος αλλοδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά κάνναβη βάρους 1,6 γραμμάρια, θρυμματιστής κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.
• του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 30χρονος ημεδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε κατείχε σε χώρο ιδιοκτησίας του κάνναβη βάρους 16 γραμμάρια.

Οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες και πειστήρια κατασχέθηκαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos