Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

02 Σεπτεμβρίου 2022 15:24

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τετάρτη 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 Θέμα1ο: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής διερεύνησης τιμών για την προμήθεια με τίτλο: «Ολοκλήρωση αντικατάστασης υδρομέτρων με νέου τύπου AMR για τον περιορισμό του μη τιμολογημένου νερού».

 Θέμα2ο: Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης για την προμήθεια με τίτλο: «Ολοκλήρωση αντικατάστασης υδρομέτρων με νέου τύπου AMR για τον περιορισμό του μη τιμολογημένου νερού».

 Θέμα3ο: Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση εκτέλεσης της πράξης : «Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης Πάρου για την εξασφάλιση επάρκειας πόσιμου νερού και τον περιορισμό των αφανών διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης» στο Πρόγραμμα του Υ.Π.ΕΝ στον Πυλώνα Ανάκαμψης 1 «Πράσινη Μετάβαση» στον άξονα προτεραιότητας 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Θέμα4ο: Έγκριση δεύτερου πρακτικού του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΥΚΗΣ-ΚΑΜΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ».

Θέμα5ο: Έγκριση 2ου ΑΠΕ για το έργο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΡΥΟΥ».

Θέμα6ο: Αίτηση παράτασης χρονικής διάρκειας της σύμβασης για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια σύνθετου αποφρακτικού μηχανήματος».

Θέμα7ο: Ορισμός Ορκωτών Λογιστών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δ.Ε.Υ.Α.Π. του έτους 2022.

Θέμα8ο: Έγκριση Επιχειρησιακής Σύμβασης μεταξύ Διοίκησης & Σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑΠ.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

 

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos