Ανακοίνωση Κ.Υ Πάρου για επίσκεψη ιατρού στις Λεύκες

07 Σεπτεμβρίου 2022 21:17

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων στα ΠΙ της περιοχής Πάρου, σήμερα 7/9/2022 είχε προγραμματιστεί επίσκεψη στα ιατρεία του Κώστου και των Λευκών. Λόγω ενός απρόβλεπτα μεγάλου αριθμού ασθενών στον Κώστο, η Ιατρός προσπαθώντας να τους εξυπηρετήσει όλους, καθυστέρησε πολύ να μεταβεί στις Λεύκες με αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός ασθενών εκεί να μην εξυπηρετηθεί.

Για αυτό το λόγο, επαναπρογραμματίζουμε μια νέα (επιπλέον του μηναίου προγράμματος) επίσκεψη την Τετάρτη 14/9/2022 αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του πληθυσμού των Λευκών.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι μετά την τελευταία τροποποίηση του οργανισμού του ΚΥ Πάρου (ΦΕΚ1940Β/2009), το ΠΙ Λευκών καταργήθηκε και οι κοινότητες Κώστου, Λευκών και Αρχιλόχου εξυπηρετούνται στο εξής από το ΠΙ Μάρπησσας. Παρά ταύτα, σταθερή απόφαση της διοίκησης του ΚΥ είναι να συνεχιστούν οι επισκέψεις στα εν λόγω ιατρεία, εξαιτίας αναγκών του πληθυσμού.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι συμπολίτες μας η οποία θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί. Οι υπεύθυνοι των κοινοτήτων παρακαλούμε να βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τη διοίκηση του ΚΥ, αναδεικνύοντας τις οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες και προτείνοντας βελτιωτικές λύσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos