Πάρος: Διήμερες εκδηλώσεις για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού σε Αγκαιριά και Αλυκή

11 Σεπτεμβρίου 2022 14:45

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Πάρου, η ΚΔΕΠΑΠ, η Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αγκαιριάς, συνδιοργανώνουν διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, υπέρ της τίμησης της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού σε Αγκαιριά και Αλυκή.

Την Τρίτη 13/9 στις 19:30 θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγκαιριάς (μετά τον Εσπερινό θα ακολουθήσει κέρασμα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας).

Την Τετάρτη 14/9 στις 07:30 θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία (μετά τη Θεία Λειτουργία θα προσφερθεί νηστίσιμη ρεβιθάδα και άλλα κεράσματα). Επίσης την Τετάρτη στις 19:00 θα τελεστεί Παρακλητικός Κανών στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αγκαιριάς.

Το βράδυ της Τετάρτης 14/9 στις 20:30 στο λιμανάκι της Αλυκής, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση υπό τον τίτλο Νησιώτικη Βραδιά.

Τραγούδι: Μανώλης Ραγκούσης

Βιολί, Τραγούδι: Κυριάκος Μοστράτος

Λαούτο, Τραγούδι: Κώστας Πατέλης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos