Νέα ανακοίνωση του παραιτηθέντος προέδρου του Α.Σ Πάρου

13 Σεπτεμβρίου 2022 16:57

Οι επιλογές του Γενικού .Διευθυντή. του συνεταιρισμού να παραλάβει μέρος μόνο της φετινής παραγωγής των αμπελουργών εφόσον πληρεί τα κριτήρια καλής ποιότητας, η επιλογή ορισμένων μόνο παραγωγών και για περιορισμένες ποσότητες και η άρνηση του να εφαρμόσει την απόφαση του Δ.Σ. της 6/9/2022, όπως ήδη γνωρίζετε με εξανάγκασε σε παραίτηση από το αξίωμα του Προέδρου

. Η ενέργεια του αυτή αντιβαίνει το καταστατικό και την συμφωνία εισόδου του ιδιώτη επενδυτή.

Τον καλώ και δημόσια να υλοποιήσει άμεσα την απόφαση αυτή, έστω και καθυστερημένα, για τα σταφύλια που ακόμα δεν έχουν χαλάσει, γιατί οι συνέπειες από την καταστροφή της φετινής παραγωγής παράλληλα με τις υπόλοιπες δυσκολίες που έφεραν οι κρίσεις των τελευταίων 3 χρόνων θα φέρει σε αδιέξοδο τους αμπελοκαλλιεργητές και σοβαρό πλήγμα στο μέλλον της αμπελουργίας στην Πάρο.

Γνωρίζω ότι μόνο ο Α. Σ. Πάρου έχει την δυνατότητα να παραλάβει και να αξιοποιήσει το σύνολο της ποσότητας των σταφυλιών λευκών και ερυθρών που έχουν μείνει ατρύγητα .

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιώτες οινοποιούς του νησιού που βοήθησαν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους ο καθένας να μειωθεί η ζημιά των αμπελουργών απορροφώντας μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές που είχαν προγραμματίσει. Ειδικότερα και πρωτίστως τους ευχαριστώ στο βαθμό που παρέλαβαν την παραγωγή αμπελουργών – μελών του Συνεταιρισμού που δεν είχαν άλλη διέξοδο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos