Πάρος: Θεαματική άνοδος στις τουριστικές αφίξεις Σεπτεμβρίου και… «πλώρη» για έναν καλό Οκτώβρη στο νησί!

05 Οκτωβρίου 2022 18:30

Τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου που αφορούν στις ακτοπλοϊκές αφίξεις τουριστών κατά τον Σεπτέμβριο 2022 είναι αδιάψευστα!

Καταδεικνύουν ότι ο φετινός πρώτος μήνας του φθινοπώρου ήταν μακράν εκείνος που είχε τις περισσότερες τουριστικές αφίξεις με πλοίο στο νησί, συγκριτικά με κάθε άλλο αντίστοιχο μήνα στο παρελθόν.

12,8% ήταν η άνοδος στις αφίξεις σε σχέση με το 2019 και 43,8% ήταν η άνοδος συγκριτικά με το 2021.

Ως χρονιά – ρεκόρ είχε καταγραφεί για τον τουρισμό του νησιού το προ πανδημίας έτος 2019, ωστόσο, το ρεκόρ αυτό καταρρίπτεται θεαματικά φέτος!

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη και η κίνηση στην Πάρο είναι αυξημένη για την εποχή. Δεδομένων των ήπιων καιρικών συνθηκών αλλά και του ράλι των αφίξεων κατά την απερχόμενη θερινή σεζόν συμπεριλαμβανομένου του φετινού Σεπτεμβρίου, τα προμηνύματα είναι θετικά. Και ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι αποδοτικός τουριστικά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και ίσως ο φετινός δεύτερος μήνας του φθινοπώρου να καταγράψει και αυτός ρεκόρ αφίξεων συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos