Πάρος: Αποκλειστικά πλάνα – Δοκιμαστικές πτήσεις της Cycladic με θέα το μαγευτικό Αιγαίο! (Βίντεο)

24 Οκτωβρίου 2022 21:14

Με βάση το νησί της Πάρου, στο κέντρο του Αιγαίου, η εταιρεία Cycladic θα συνδέει εφεξής αεροπορικά μεταξύ τους με τακτικά δρομολόγια την Πάρο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Σύρο, τη Ρόδο, τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Το περίφημο «island hopping», το «πέταγμα» από νησί σε νησί για τους τουρίστες αλλά και η γρήγορη, συχνή μετάβαση των κατοίκων των νησιών σε άλλους νησιωτικούς προορισμούς προς εξυπηρέτηση ή αναψυχή σε 12μηνη βάση, είναι πια γεγονός!

Τα ολοκαίνουργια μονοκινητήρια high wing turboprop Cessna Grand Caravan EX αεροσκάφη της Cycladic, μικρά, άνετα, υπερπολυτελή και φιλικά προς το περιβάλλον, μοιάζουν περισσότερο με ιδιωτικά τζετ. Ξεκίνησαν ήδη δοκιμαστικές πτήσεις πάνω από τα μαγευτικά νερά του Αιγαίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=FEHQuhTQyGw}

cycladic 02

Υπόσχονται στους ταξιδιώτες τους μοναδικές εμπειρίες θέασης του απέραντου γαλάζιου του Αρχιπελάγους και των ομορφιών των νησιών του από ψηλά, καθώς διαθέτουν μεγάλα φωτεινά παράθυρα και θα πετούν σε χαμηλό υψόμετρο.

Το psts.gr, βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Πάρου και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την προσγείωση μιας δοκιμαστικής πτήσης προερχόμενης από Σαντορίνη.

Τα τακτικά δρομολόγια της Cycladic πρόκειται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και φιλοδοξούν να εισαγάγουν κατοίκους και τουρίστες σε μια νέα εποχή ενδο – νησιωτικής επικοινωνίας με οφέλη για όλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos