Πάρος: Το La Belle de l΄Adriatique στο νησί - «Κρουαζιέρα θα σε πάω»… λίγο πριν μπει ο Νοέμβριος! (Βίντεο)

28 Οκτωβρίου 2022 13:49

Ο Οκτώβριος εκπνέει οσονούπω, ο καιρός εξακολουθεί να είναι αρκετά καλός για την εποχή, και ως εκ τούτου κρουαζιερόπλοια συνεχίζουν να φθάνουν στην Πάρο.

Το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, το εντυπωσιακό πλοίο κρουαζιέρας La Belle de l΄Adriatique κατέπλευσε στο νησί μεταφέροντας Αμερικανούς τουρίστες. Ναυπηγημένο το 2007, με μήκος 110 μ., πλάτος 12,8 μ., και μέγιστο αριθμό φιλοξενούμενων τουριστών 198 άτομα, διαθέτει 99 καμπίνες και 48 μέλη πληρώματος.

Το πλοίο, ναυπηγήθηκε το 2007, πλέει υπό Βελγική σημαία και ανήκει στην εταιρεία Croisieurope. Στα 4 καταστρώματά του κατανέμονται οι άνετες καμπίνες του. Διαθέτει επίσης πανοραμικό lounge, σύγχρονες ψυχαγωγικές δυνατότητες, εστιατόριο με γαλλικά και διεθνή πιάτα, τζακούζι, βιβλιοθήκη και κατάστημα με είδη δώρων.

Είναι αρκετά ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι κρουαζιερόπλοια ακόμα και αυτή την εποχή, λίγο πριν μπει ο Νοέμβρης, καταπλέουν στην Πάρο. Ο τουρισμός θαλάσσιας αναψυχής του είδους αυτού, δείχνει να ανακάμπτει μετά το πλήγμα που δέχτηκε εξαιτίας της πανδημίας. Το νησί τα τελευταία χρόνια έχει μπει πιο δυναμικά στο «χάρτη» της κρουαζιέρας. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την επιμήκυνση της φετινής τουριστικής περιόδου, έχει συμβάλει σε αφίξεις κρουαζιερόπλοιων ακόμα και μέσα στο προχωρημένο φθινόπωρο.

{https://www.youtube.com/watch?v=n_JTUMrYCqI}

krou78

krou79

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos