Κυκλάδες – Πάρος: Καιρός για ομπρέλες και αντιανεμικά μπουφάν! «Έρχεται» η κακοκαιρία «ΕVA»…

03 Νοεμβρίου 2022 16:06

Ένα νέο σύστημα κακοκαιρίας το οποίο προέρχεται από τη Βόρεια Ιταλία, θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας τις επόμενες ημέρες με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους νότιους ανέμους. Η κακοκαιρία «EVA» που πρόκειται να ενσκήψει, θα μεταβάλει το καιρικό σκηνικό και στα νησιά των Κυκλάδων.

Ο καιρός λοιπόν στις Κυκλάδες, από το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας 7/11 θα είναι βροχερός με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 6 – 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πιο κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά ωστόσο, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και οι άνεμοι που θα εξακολουθούν να πνέουν από νότιες διευθύνσεις θα έχουν ένταση 5 – 6 μποφόρ.

Από την καλοκαιρία λοιπόν των τελευταίων ημερών στα νησιά, θα «περάσουμε» σε ένα πιο φθινοπωρινό καιρικό σκηνικό που θα απαιτεί ομπρέλες, αδιάβροχα και αντιανεμικά πανωφόρια για προστασία από τους ισχυρούς νοτιάδες

kairos224

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos