Πάρος: Διθυραμβική παρουσίαση του νησιού στον Οικονομικό Ταχυδρόμο

22 Νοεμβρίου 2022 13:26

"Στην καρδιά των Κυκλάδων, η πανέμορφη Πάρος, με τον ξεχωριστό αιγαιοπελαγίτικο αέρα της, αποτελεί μια σταθερή αξία και μια εξαιρετική πρόταση για αυθεντικές κυκλαδίτικες διακοπές".

Με αυτή την εισαγωγή "υποδέχεται" ο "Οικονομικός Ταχυδρόμος" την Πάρο σε εκτενές αφιέρωμα που αναδεικνύει στο οικονομικοεπιχειρηματικό του κοινό το κυκλαδίτικο νησί.
Και συμπληρώνει : "Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η Πάρος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία νησιά της Ευρώπης αφού οι ταξιδιώτες κορυφαίων τουριστικών περιοδικών την επέλεξαν ανάμεσα σε πολλά άλλα μέρη. Χρυσαφένιες αμμουδιές με γαλαζοπράσινα νερά, γραφικές ακρογιαλιές και εύφορες πεδινές εκτάσεις γύρω από το ορεινό συγκρότημα των Αγίων Πάντων, στο κέντρο του νησιού, συνθέτουν την ταυτότητα του νησιού.
Oι ενδιαφέροντες αρχαιολογικοί χώροι, τα βυζαντινά και μεσαιωνικά μνημεία, οι παλαιές μονές, οι αξιόλογες εκκλησίες και τα γραφικά εκκλησάκια συνυπάρχουν αρμονικά με τους παραδοσιακούς οικισμούς και τα παραθαλάσσια θέρετρα. Αν σε αυτά προσθέσεις την άρτια τουριστική υποδομή, τον υπέροχο συνδυασμό του λευκού των σπιτιών με το μπλε της θάλασσας είναι οι ιδανικές προϋποθέσεις για αξέχαστες διακοπές

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos