Κυκλάδες – Πάρος: Φθάνει η κακοκαιρία Denise –Συνιστάται προσοχή, ισχυρές βροχοπτώσεις και νοτιάδες

22 Νοεμβρίου 2022 18:54

Ένα βαρομετρικό χαμηλό προερχόμενο από την Ιταλία το οποίο θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας, θα αλλάξει το καιρικό σκηνικό και στις Κυκλάδες την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας που αναμένεται και «βαφτίστηκε» Denise, θα είναι οι έντονες βροχοπτώσεις και οι σφοδροί νότιοι άνεμοι.

Έτσι λοιπόν, στα νησιά των Κυκλάδων, από τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/11 έως το βράδυ της ίδιας μέρας, θα βρέξει, με κύρια χαρακτηριστικά του φαινομένου την ένταση των βροχοπτώσεων οι οποίες κατά τόπους και κατά διαστήματα θα έχουν τη μορφή καταιγίδας.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν, θα πνέουν από νότιες – νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φθάνουν σε ένταση τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ιδιαίτερη μεταβολή.

Λόγω του ότι ενδέχεται τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά, ο Δήμος Πάρου εξέδωσε ανακοίνωση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα καλώντας τους πολίτες να απομακρύνουν τα οχήματά τους.

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos