Πάρος: Ήπια μέχρι στιγμής η Denise στο νησί – Καλοδεχούμενη φθινοπωρινή βροχόπτωση χωρίς δυσάρεστες «εκπλήξεις» (Βίντεο)

23 Νοεμβρίου 2022 14:50

Το «πρόσωπο» της κακοκαιρίας Denise μέχρι τουλάχιστον το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στην Πάρο, χαρακτηριζόταν από καιρική ηπιότητα.

Το βαρομετρικό χαμηλό που κινήθηκε από την Ιταλία ανατολικότερα προς τη χώρα μας επηρεάζοντας και τις Κυκλάδες, έφερε στην Πάρο βροχόπτωση παρατεταμένη και ποτιστική, χωρίς ραγδαιότητα και ένταση.

Στο νησί άρχισε να βρέχει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, το φαινόμενο βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις θα εξασθενήσει από τα μεσάνυχτα.

Σημειώνεται ότι στο διάστημα 1 – 23 Νοεμβρίου 2022 ο υετός που καταγράφηκε στην Πάρο ήταν 60,4 χιλιοστά, καταδεικνύοντας ότι ο Νοέμβριος – κι όχι ο Οκτώβριος - ήταν ουσιαστικά ο πρώτος «βροχάρης» μήνας για το νησί, μιας και για την περίοδο Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου ο υετός που καταγράφηκε ήταν συνολικά 61,2 χιλιοστά!

{https://www.youtube.com/watch?v=Jn8aUewMw5I}

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos