Πάρος – Ποδόσφαιρο: Μετά τις βαριές ποινές, σκέψεις για αποχώρηση στην ΑΕ Πάρου

25 Νοεμβρίου 2022 23:24

Αναστάτωση σε ομάδες και κόσμο έφερε η γνωστοποίηση των τιμωριών σε Νηρέα και ΑΕ Πάρου.

Όλοι πίστευαν πως ανεξάρτητα από τη θέση του καθενός για τις καταγγελίες, θα βρισκόταν τρόπος να αποφευχθούν οι ποινές που καταστρέφουν τη φετινή σεζόν και εκτροχιάζουν από την πορεία τους τα αγωνιστικά τμήματα των συλλόγων. Πόσο μάλλον, για ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με επεισόδια, δωροδοκία η με κάποια άλλου είδους παραβατική συμπεριφορά, από αυτές που διαδραματίζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο καθημερινά.

Ακόμη κι αν διαφωνεί κανείς με τις καταγγελίες των σωματείων, το να τιμωρούνται στην ουσία δεκάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που σε τελική ανάλυση δεν γνώριζαν τίποτε, δεν συνιστά απονομή δικαιοσύνης. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, αφού κύκλοι των ομάδων μιλούν για αποχώρηση από τα πρωταθλήματα και συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες με την υποβολή ακόμη και μηνύσεων.

Θλιβερές οι εξελίξεις και η από ότι φαίνεται δυσαναλογία μεταξύ αιτίας και τιμωρίας έχει φέρει αναστάτωση στον φίλαθλο κόσμο.

Όλη αυτή η ιστορία στο ποδόσφαιρο καθρεφτίζει την αδυναμία επικοινωνίας και συνεννόησης εντός των κοινωνιών μας, κάτι που άλλωστε καταγράφεται τακτικά σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητας μας, σε σοβαρά ή ασήμαντα θέματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos