Κυκλάδες – Πάρος: «Έρχεται» διήμερο κοκτέιλ βροχόπτωσης και νοτιάδων

29 Νοεμβρίου 2022 19:25

Με μεταβολή καιρικού σκηνικού θα μας αποχαιρετήσει ο Νοέμβριος καθώς το διήμερο 30/11 – 1/12 ένα «κοκτέιλ» βροχόπτωσης και ισχυρών νοτιάδων, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις.

Αιτία του είναι το σύστημα κακοκαιρίας Αriel που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό στη Νότια Ιταλία το οποίο θα κινηθεί βόρεια – βορειοανατολικά και θα επηρεάσει ολόκληρη τη χώρα και τα νησιά των Κυκλάδων.

Έτσι λοιπόν στην Πάρο και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, η Ariel θα ενσκήψει από το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου με κυρίαρχο φαινόμενο την παρατεταμένη βροχόπτωση που θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 1η Δεκεμβρίου.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης μέχρι τις βραδινές ώρες της ίδιας μέρας θα βρέχει κατά διαστήματα, ενώ αναμένεται το φαινόμενο να αρχίσει να εξασθενεί από το βράδυ.

Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα έχουν ένταση έως 6 μποφόρ. Από την Πέμπτη το μεσημέρι ωστόσο θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει ελαφρά άνοδο.

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας εδώ

{https://www.youtube.com/watch?v=5e2smOVBx4c}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos