Συνεδρίαση ΔΣ ΔΕΥΑ Πάρου

05 Δεκεμβρίου 2022 14:48

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Παρασκευή 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα1ο: Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης υδρογεωλογικής μελέτης Πάρου.

Θέμα2ο: Έγκριση Τευχών Δημοπράτησης για τον ανοιχτό διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου «Διάνοιξη νέων υδρογεωτρήσεων Πάρου».

Θέμα3ο: Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση εκτέλεσης της πράξης: «Διάνοιξη νέων υδρογεωτρήσεων Πάρου» στο Πρόγραμμα «ΤΠΑ Υπουργείο Εσωτερικών» στον άξονα προτεραιότητας 2.6 «Παροχή πόσιμου νερού και διαχείριση υδάτων» με τίτλο «Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας».

Θέμα4ο: Έγκριση 2ου ΑΠΕ για το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αστέρα»

Θέμα5ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ για το έργο «Αποκαταστάσεις τμημάτων ασφαλτοτάπητα οδοστρωμάτων»
Θέμα6ο: Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Καυσίμων».

Θέμα7ο: Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια χημικών προϊόντων».

Θέμα8ο: Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια σωλήνων πολυαιθυλενίου».

Θέμα9ο: Έγκριση τευχών διακήρυξης για τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: « Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την υλοποίηση της πράξης: «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων για τη διαχείριση αυξανόμενων αναγκών και τη μείωση του λειτουργικού κόστους, ΑΝΕΛΙΞΗ» του προγράμματος συνεργασίας INTERREG ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020».

Θέμα10ο: Έγκριση του πρακτικού ΙΙ του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση δικτύου αμιάντου Αγκαιριάς».

Θέμα11ο: Έγκριση τροποποίησης του πρακτικού ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου και ευφυών τηλεμετρικών υδρομετρητών στις υποδομές Ύδρευσης του Δήμου Αντιπάρου».

Θέμα12ο: Τροποποίηση των όρων της προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Αντιπάρου για την πράξη: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος Τηλεελέγχου και ευφυών τηλεμετρικών υδρομετρητών στις υποδομές Ύδρευσης του Δήμου Αντιπάρου».

Θέμα13ο: Ανανέωση μίσθωσης χώρου γεώτρησης.

 

Θέμα14ο: Θέματα πολιτών

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos