Πάρος: Απίστευτη καταγγελία – Όργωσαν Δημοτικό κτήμα και κατέστρεψαν υποδομές Σχολείου!

18 Δεκεμβρίου 2022 16:28

Μια αδιανόητη καταγγελία ήρθε στο φως, κάνοντας γνωστό ένα απίστευτο γεγονός που συνέβη στην Πάρο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καμαρών.

Ακίνητο που ανήκει σύμφωνα με την ταμπέλα επωνυμίας του στο Δήμο Πάρου, άγνωστο από ποιους και γιατί, οργώθηκε κατά τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, με το όργωμα του εν λόγω κτήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε σοβαρή ζημιά - σπάσιμο - στις πρόσφατα τοποθετημένες καινούριες σωληνώσεις αποχέτευσης του κτηρίου που στεγάζει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάρου!

Τα ερωτήματα είναι πολλά και ευλόγως ζητούν απαντήσεις: Πως και γιατί επετράπη η παρέμβαση σε δημοτικό χώρο; Ήταν άραγε νόμιμη, είχε δηλαδή εκδοθεί σχετική άδεια για το όργωμα μέσα σε δημοτική περιουσία;

Τελικά, το κυρίαρχο και «θολό» κατά τα φαινόμενα ζητούμενο, είναι η αναζήτηση των ευθυνών που σίγουρα βαραίνουν κάποιον ή κάποιους. Μια αναζήτηση εκ προοιμίου «περιπλεγμένη» για μια σοβαρή ζημιά με επιπτώσεις στην ομαλή, καθημερινή λειτουργία του Ειδικού Σχολείου.

kamares orgoma 02

kamares orgoma 03

kamares orgoma 04

kamares orgoma 05

kamares orgoma 07

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos