Πάρος: Έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην Παροικία

14 Ιανουαρίου 2023 15:01

Σύμφωνα με πληροφορίες, με κοινή απόφαση των αναπληρωτών Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, ο Δήμος Πάρου περιλαμβάνεται μεταξύ των Δήμων της χώρας στους οποίους θα υλοποιηθούν έργα ενταγμένα στο «Πρόγραμμα βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας» το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το έργο στην Πάρο το οποίο διακρίνεται σε δύο υποέργα, αφορά στις δημοτικές οδούς Αγίας Θεοκτίστης και Νικολάου Στέλλα στην Παροικία.

Το πρώτο υποέργο, συνίσταται στη βελτίωση οδοφωτισμού των δημοτικών οδών Αγίας Θεοκτίστης και Νικολάου Στέλλα (1.060.000 ευρώ) και αφορά στις εργασίες τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων και συνοδών εργασιών.

Το δεύτερο υποέργο, συνίσταται στη βελτίωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης των δημοτικών οδών Αγίας Θεοκτίστης και Νικολάου Στέλλα (85.000 ευρώ) και αφορά στην αναβάθμιση της σήμανσης και της διαγράμμισης των δημοτικών οδών.

Επίσης η πρόταση περιλαμβάνει την υπηρεσία παροχής Συμβούλου Μελετητή (15.900 ευρώ) κατά την υλοποίηση του πρώτου υποέργου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos