Πάρος: Με το βλέμμα στο μέλλον – Σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης μονάδων Βιολογικού Καθαρισμού σε ολόκληρο το νησί

21 Ιανουαρίου 2023 18:42

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα βελτίωσης και επέκτασης καίριων υποδομών, η υλοποίηση των οποίων θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής κατοίκων και τουριστών αλλά και θα θωρακίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Πάρου, βρίσκεται αυτή την εποχή σε εξέλιξη στο νησί.

Αφορά στις μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού που ήδη λειτουργούν αλλά και στην κατασκευή νέων.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ανακοίνωσε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου από το βήμα ημερίδας με θέμα έρευνα για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη – Φέρουσα Ικανότητα» του νησιού, την έγκριση του έργου αναβάθμισης και επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού της Νάουσας κόστους 4,5 εκατ. ευρώ.

Το έργο αυτό, εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης πολιτικής βελτίωσης της λειτουργικότητας και του δυναμικού της διαχείρισης λυμάτων των μονάδων Βιολογικού Καθαρισμού σε ολόκληρο το νησί.

Έτσι λοιπόν, ήδη ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού της Παροικίας, ξεκίνησε να υλοποιείται η αναβάθμιση και επέκταση του Βιολογικού Καθαρισμού της Μάρπησσας, ενώ σύντομα πρόκειται να εκπονηθεί μελέτη για την κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού στην Αγκαιριά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos