Πάρος: Θετικοί «οιωνοί» για την τουριστική σεζόν 2023 – Προβλέπεται καλύτερη από 2019 και 2022!

26 Ιανουαρίου 2023 15:04

Μπορεί να διανύουμε την «καρδιά» του χειμώνα, ωστόσο τα προμηνύματα που φθάνουν στους επαγγελματίες του τουρισμού στην Πάρο και αφορούν στην επερχόμενη καλοκαιρινή τουριστική σεζόν, είναι άκρως θετικά!

Αν συγκρίνει κανείς, σύμφωνα με πληροφορίες από τον κλάδο του τουρισμού, τα περσινά χειμερινά δεδομένα με τα φετινά, μπορεί να παρατηρήσει άνοδο ως προς τη δυναμική του τουριστικού ρεύματος που αναμένεται να επισκεφθεί την Πάρο κατά το προσεχές διάστημα από το άνοιγμα της σεζόν, περίπου το Πάσχα, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2023.

Επομένως, οι αυξητικές τάσεις που διέγραψε το νησί ως προς τις τουριστικές εισροές του κατά τα προ πανδημίας έτη, φαίνεται να επανακάμπτουν δυναμικά μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών. Το 2022 η Πάρος άγγιξε και κατά πολλούς ξεπέρασε τα τουριστικά επίπεδα του 2019 και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αν δεν ενσκήψουν αστάθμητοι παράγοντες, το 2023 θα είναι αποδοτικότερο τουριστικά από το 2022.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos