Πάρος: «Έρχεται» πολική εβδομάδα στο νησί – Αισθητή θερμοκρασία υπό το μηδέν μέχρι το Σάββατο!

05 Φεβρουαρίου 2023 16:08

Για μια περίπου εβδομάδα, μέχρι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, το νησί της Πάρου θα βιώσει πολικές θερμοκρασίες.

Το άγριο πρόσωπο της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που θα κάνει αισθητή την εμφάνισή του από το απόγευμα της Κυριακής 5/2, με κύρια χαρακτηριστικά τη «βουτιά» του υδράργυρου, τους θυελλώδεις βοριάδες εντάσεως έως 10 μποφόρ, το χιονόνερο και πιθανώς το χιόνι, δεν θα μας εγκαταλείψει εύκολα!

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ανεξάρτητα από την ύφεση των υπόλοιπων φαινομένων, αναμένεται να διατηρηθούν για αρκετές μέρες μέχρι περίπου το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Έτσι λοιπόν μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, η προβλεπόμενη θερμοκρασία στην Πάρο θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς η μέγιστη, ωστόσο η αισθητή θερμοκρασία θα «φλερτάρει» με αρνητικές τιμές!

Σημειώνεται ότι η αισθητή θερμοκρασία, αυτή δηλαδή που αισθάνεται το ανθρώπινο σώμα, διαφέρει από την προβλεπόμενη καθώς εξαρτάται από την ένταση του ανέμου και την υγρασία.

Παρά τους 3 – 8 βαθμούς που θα δείχνει το θερμόμετρο στο νησί ολόκληρη την ερχόμενη εβδομάδα, η αισθητή θερμοκρασία θα αγγίζει τους 2 βαθμούς Κελσίου έως 3 βαθμούς υπό το μηδέν, με το δριμύ ψύχος να βάζει στην «κατάψυξη» την Πάρο για σχεδόν μια εβδομάδα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos