Αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

15 Φεβρουαρίου 2023 01:19

Χαιρετίζουμε την μεγάλη ανταπόκριση των Παριανών στο κάλεσμα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα αντανακλαστικά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους γειτονικούς μας λαούς επιβεβαιώνει την πεποίθηση μας ότι οι λαοί μπορεί να σώσουν τους λαούς με αμοιβαία συνεργασία και αλληλεγγύη.
Την τρίτη νωρίς το πρωί την 14 Φλεβάρη συναντήθηκε η αντιπροσωπεία της επιτροπής συνταξιούχων Πάρου Αντιπάρου με την αντιδήμαρχο κυρία Θεοδώρα Σαρρή ώστε να παραδοθεί η ανθρωπιστική βοήθεια σέ ρούχα,παπούτσια,κουβέρτες, τρόφιμα, είδη υγιεινής κλπ , για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.
Γνωρίζοντας ότι εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα και Ομοσπονδίες εργαζομένων έχουν ήδη αναλάβει με δίκη τους επιβάρυνση και με τη ανιδιοτελή προσφορά εργασίας επαγγελματιών οδηγών τη μεταφορά και απόδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους και των δυο χωρών χωρίς διακρίσεις,στη συνάντηση μας με την αντιδήμαρχο τονίσαμε :
>την αντίθεση μας με την εμπλοκή των διάφορων Μ.Κ.Ο και την απόφαση του υπουργείου εξωτερικών να αναθέσει σε αυτές τη μεταφορά των πραγμάτων και Ζητήσαμε να διασφαλίσει ο Δήμος την απόδοση της βοήθειας τόσο στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας όσο και της Συρίας.
Με χαρά μας ενημερωθήκαμε ότι μεταφορική εταιρεία του νησιού προσέφερε τις υπηρεσίες της για τη μεταφορά των πακέτων από τό Δημαρχείο στο ενδιάμεσο τόπο συλλογής πριν το τελικό τους προορισμό
Στα πλαίσια αυτά μας διαβεβαίωσε ότι θα μας ενημερώσει με το παραστατικό παραδόσεις

ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ ΠΆΡΟΥ ΑΝΤΙΠΆΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos