Πάρος: Έργο αναβάθμισης της ποιότητας ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΠ – Ασφαλτόστρωση τμήματος του Περιφερειακού Παροικίας

18 Φεβρουαρίου 2023 20:08

Για το σκοπό της αναβάθμισης της ποιότητας ύδρευσης σύμφωνα με τα 3Π (Παροχή – Ποιότητα – Πίεση), στον Περιφερειακό της Παροικίας από τη διασταύρωση του Γκίκα μέχρι ένα τμήμα της οδού Ν. Στέλλα, εκτελούνται αυτές τις ημέρες τεχνικές εργασίες από τη ΔΕΥΑΠ.

Οι εργασίες αυτές που εκτείνονται σε μήκος 150 – 200 μ. αφορούν στην αντικατάσταση των παλαιών σωληνώσεων ύδρευσης με καινούριες σύγχρονων, υψηλών προδιαγραφών και κατόπιν στη σύνδεση του παλαιού δικτύου με το νέο δίκτυο ύδρευσης.

deyap gkika 02

Με την ολοκλήρωση του έργου, η περιοχή της νέας Παροικίας, γνωστή ως Συνοικισμός, η οποία περιλαμβάνει έκταση από τη διασταύρωση του Γκίκα μέχρι το Λιαροκόπι θα απολαμβάνει εφεξής καλύτερη παροχή, ποιότητα και πίεση νερού χωρίς τα συνήθη προβλήματα που ταλαιπωρούσαν κατοίκους και επισκέπτες μέχρι σήμερα.

Επίσης τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Περιφερειακό της Παροικίας από το ύψος του Γυμνασίου μέχρι τη διασταύρωση του Γκίκα, προκειμένου να αποκατασταθούν προβλήματα στο οδόστρωμα.

deyap gkika 03

deyap gkika 04

deyap gkika 05

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos