Πάρος: Το νησί προωθείται ως ανερχόμενος, ιδιαίτερος γαμήλιος προορισμός!

04 Μαρτίου 2023 16:30

Εκπληρώνει όλα τα κριτήρια για να γίνει ο νέος must προορισμός για γαμήλιες τελετές!

Δεν πρόκειται ούτε για τη Μύκονο, ούτε για τη Σαντορίνη, δύο πανέμορφα, πολυδιαφημισμένα νησιά που ωστόσο μοιάζουν κορεσμένα για να ζήσει κανείς εκεί το προσωπικό του ρομάντζο.

Ανερχόμενο νησί ως ρομαντικός προορισμός του μέλλοντος είναι η Πάρος καθώς διαθέτει τις προϋποθέσεις εκείνες που αναζητούν ζευγάρια από ολόκληρο τον κόσμο για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, το γάμο τους!

Γραφικά τοπία, εκκλησίες και ξωκλήσια δίπλα στη θάλασσα, καταλύματα για όλα τα γούστα, αλλά και υψηλών προδιαγραφών καταστήματα ή αίθουσες δεξιώσεων, κάνουν την Πάρο ένα αναδυόμενο «διαμάντι» για γαμήλιο τουρισμό που κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Επίσημα δε, η Πάρος προωθείται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ως προορισμός τέτοιου είδους. Το νησί, μαζί με τη Μήλο και την Τήνο, παρουσιάστηκαν σε έκθεση στο Λονδίνο με την αναπληρώτρια υπουργό τουρισμού κα. Σ. Ζαχαράκη να δηλώνει ότι με τις επιλογές αυτές ο Οργανισμός θέλει να εστιάσει στην ποιότητα και στην διαφοροποίηση.

Εξάλλου, η διευθύνουσα σύμβουλος της Planet Weddings Mathilde Robert επισήμανε ότι «τα ζευγάρια που είναι ήδη ερωτευμένα με την Ελλάδα θέλουν να αγκαλιάσουν το διαφορετικό και το εξαιρετικά ξεχωριστό».

Ξεχωριστοί και διαφορετικοί είναι οι προορισμοί της Πάρου, της Μήλου και της Τήνου, για εκείνους που επιζητούν το ιδιαίτερο και το μοναδικό και προτιμούν να βιώσουν τις γαμήλιες στιγμές τους σε νησιά με λιγότερο στραμμένα πάνω τους τα φώτα της παγκόσμιας φήμης όπως επί παραδείγματι η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos