Πάρος: Επικίνδυνο το οδόστρωμα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο – Εν αναμονή υπογραφής σύμβασης εργολαβίας

07 Μαρτίου 2023 22:03

Η Κοινότητα Μάρπησσας, με έγγραφα που απέστειλε προς την Δ/νση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, Τμήμα Τεχνικών Έργων, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, επισήμανε την κατάσταση επικινδυνότητας στην οποία έχει περιέλθει το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πάρου.

Σύμφωνα με την Κοινότητα, οι λακκούβες που υπάρχουν είναι πολλές και μεγάλων διαστάσεων με αποτέλεσμα πολλοί διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί που διανύουν το οδόστρωμα να διαμαρτύρονται. Η κατάσταση είναι τόσο δυσχερής που αρκετοί οδηγοί οχημάτων και δικύκλων, για να αποφύγουν τις λακκούβες, πολλές φορές μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κίνδυνο την πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος σε καθημερινή βάση.

Στα επείγοντος χαρακτήρα αιτήματα της Κοινότητας Μάρπησσας για αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου και την επούλωση των λακκουβών στη θέση Χειρόλακας Αρχιλόχου προς Μακριά Λίμνη Μάρπησσας και Ξεχωριανή – Πίσω Λιβάδι (Δημοτικά Αλσύλλια) προς Δρυό – Άσπρο Χωριό μέχρι την περιοχή Γλυφά Μάρπησσας – Λευκών, απάντησε η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την απάντησή της, η υπηρεσία είναι σε αναμονή υπογραφής σύμβασης για την πραγματοποίηση εργολαβίας συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου με την οποία θα επισκευαστούν οι φθορές του οδοστρώματος και θα γίνει ασφαλτόστρωση τμημάτων της επαρχιακής οδού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos