"Αειφόροι Νήσοι" - Αναπτυξιακά έργα στο Δήμο Αντιπάρου

31 Μαρτίου 2023 18:26

Με σειρά έργων και υποστηρικτικών δράσεων συνδράμει τον Δήμο Αντιπάρου ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «ΑΕΙΦΟΡΟΙ ΝΗΣΟΙ Α.Ε.». Συγκεκριμένα :

Για το Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου, οι «ΑΕΙΦΟΡΟΙ ΝΗΣΟΙ» έχουν προετοιμάσει πρόταση συνεργασίας για την διοικητική υποστήριξη και των παροχή εξειδικευμένων στελεχών, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες του και να βελτιωθεί τόσο η παροχή υπηρεσιών στους πολίτες όσο και η λειτουργία του ως αναπτυξιακός βραχίονας,

Σχέδιο συνεργασίας για την εκπόνηση μελετών, αλλά και την δημοπράτηση / επίβλεψη έργων οδοποιίας και ειδικότερα για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους 2750 μέτρων και αντίστοιχες ασφαλτοστρώσεις άλλων οδών.
Στα πλαίσια υλοποίησης των παραπάνω μελετών οι Αειφόροι Νήσοι διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία που αφορούν τη σύννομη περιγραφή των έργων αλλά και το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό ώστε προβούν σε υλοποίηση μελετών όπως τοπογραφικές μελέτες, Μελέτες Οδοποιίας, Σύνταξη Φακέλου Περιβαλλοντικής Απαλλαγής, Τεύχη Δημοπράτησης & ΣΑΥ/ΦΑΥ αλλά και Επίβλεψης υλοποίησης των έργων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos