Πάρος: Άμεση υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων σε Παροικία και Νάουσα – Καθαριότητα, ομορφιά, υγειονομική προστασία

07 Απριλίου 2023 18:56

Με ταχύ ρυθμό προχωρούν σε Παροικία και Νάουσα, οι εργασίες υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης απορριμμάτων στους ανωτέρω οικισμούς, η οποία θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην καλύτερη καθημερινή λειτουργία τους.

Πιο καθαρές συνεπώς και ομορφότερες θα είναι στα μάτια κατοίκων και τουριστών η Παροικία και η Νάουσα σύντομα, καθώς η απουσία υπέργειων κάδων και απορριμμάτων θα βελτιώσει αισθητικά το περιβάλλον αλλά και τον δομημένο χώρο.

Επίσης, με την υπογειοποίηση και την αποφυγή έκθεσης και αποσύνθεσης των απορριμμάτων σε κοινή θέα, θα αποτρέπονται, ειδικά το καλοκαίρι, οι δυσάρεστες οσμές και θα προστατεύεται η δημόσια υγεία.

Αυτές τις μέρες, και στους δύο οικισμούς, η διαδικασία υπογειοποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέοι, σύγχρονοι υπόγειοι κάδοι στο νησί της Πάρου θα φέρουν υδατοστεγές περίβλημα ώστε να μην διαβρώνονται από το θαλασσινό νερό.

paroikia kadoi 02

Νάουσα 05-04-23

paroikia kadoi 03

Νάουσα 07-04-23

paroikia kadoi 04

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos