Πάρος – Νάουσα: Άνοιξε το αγαπημένο top class εστιατόριο Barbarossa! – Κορυφαία fine dinning εμπειρία με φόντο το ατμοσφαιρικό λιμανάκι!

10 Απριλίου 2023 19:59

Άνοιξε για σεζόν, το περίφημο, κορυφαίο εστιατόριο Barbarossa στο λιμανάκι της Νάουσας, το οποίο αποτελεί must προορισμό για μοναδικές εμπειρίες fine dining απόλαυσης, και φανατικούς θαυμαστές της εξαιρετικής κουζίνας του, διασημότητες από ολόκληρο τον κόσμο

Με φόντο τα χρώματα του Αιγαίου και την κοσμοπολίτικη Νάουσα, βρίσκεται πάνω στο γραφικό λιμανάκι, δίπλα στα αραγμένα «νωχελικά» ψαροκάικα, μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον ειδυλλιακής σαγήνης και απόλυτης φυσικής ομορφιάς.

barbarossa23 02

Πιστό στη δημιουργική υψηλή γαστρονομική φιλοσοφία, προσφέρει κυρίως, ολόφρεσκα ελληνικά ψαρικά και θαλασσινά πιάτα τα οποία «παντρεύονται» με τοπικά παραδοσιακά υλικά, δημιουργώντας υπέροχες, αξέχαστες εμπειρίες γεύσης για τις οποίες είναι διάσημο. Το top class εστιατόριο Barbarossa, με τη γνωστή του προσέγγιση ιδιαίτερης γαστρονομικής φαντασίας, άρτιας μαγειρικής τεχνικής και μοναδικής αισθητικής παρουσίασης, και σεφ, τον εξαίρετο Δημήτρη Νίκολη, εγγυάται και φέτος πιάτα που αγγίζουν την τελειότητα!

barbarossa23 04

barbarossa23 03

Το φημισμένο Barbarossa, αποτελεί hot spot στον ποιοτικό γαστρονομικό χάρτη της Πάρου! Ξεχωρίζει για τη μοναδική του κουζίνα, το γοητευτικό, καλαίσθητο περιβάλλον του, το χαμόγελο και την αυθεντική νησιώτικη φιλοξενία που προσφέρει. Εμπειρίες, που «απογειώνονται» όταν το βράδυ η μουσική δυναμώνει, και τις γαστρονομικές εκρήξεις διαδέχονται οι εκρήξεις κεφάτου γλεντιού με πολύ χορό!

barbarossa23 05

Επισκεφθείτε το και βιώστε αλησμόνητες απολαύσεις του ουρανίσκου μαζί με νύχτες διασκέδασης, στο μαγευτικό λιμανάκι της Νάουσας, στο ωραιότερο σημείο της Πάρου, το οποίο έχει κάτι από τη γοητεία μιας καρτ – ποστάλ που αιχμαλωτίζει τα ειδυλλιακότερα αιγαιοπελαγίτικα χρώματα στην πιο όμορφη στιγμή τους!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos