Κυκλάδες – Πάρος: Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα στα νησιά

11 Απριλίου 2023 18:43

Οι μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας θα κυλήσουν στα νησιά των Κυκλάδων με σχετικά άστατο, ωστόσο καλό γενικά καιρό. Δεν θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ενώ θα επικρατήσει κατά διαστήματα αραιή συννεφιά όπως άλλωστε προστάζει και η παράδοση των ημερών.

Συγκεκριμένα τώρα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις, τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου, οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους εντάσεως 3 – 5 μποφόρ, ενώ την Μ. Παρασκευή θα φθάσουν κατά τόπους τα 6 μποφόρ.

Το Μ. Σάββατο οι νοτιάδες θα υποχωρήσουν και θα αγγίξουν τα 5 μποφόρ, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα πνέουν και πάλι από νότιες διευθύνσεις φθάνοντας τα 4 μποφόρ.

Η ελάχιστη θερμοκρασία των ημερών θα σημειωθεί το πρωί της Μ. Πέμπτης και θα είναι 10 βαθμούς κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες, 21 – 22 βαθμούς, θα σημειωθούν Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή μεσημέρι. Το Μ. Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 – 18 βαθμούς ενώ την Κυριακή του Πάσχα από 11 – 19 βαθμούς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos