Πάρος – Πάσχα: Το μεγάλο γλέντι στο λιμανάκι της Νάουσας είναι εδώ! – Ξέφρενο, με χιλιάδες κόσμο, καλύτερο από ποτέ! (Βίντεο)

17 Απριλίου 2023 09:15

Το Πασχαλινό ραντεβού χιλιάδων ανθρώπων με το πιο μεγάλο, το πιο ξέφρενο, το πιο κεφάτο γλέντι που κρατά από το μεσημέρι του Πάσχα μέχρι αργά το βράδυ στο λιμανάκι της Νάουσας, δόθηκε κι φέτος με μεγάλη επιτυχία!

Αμέτρητοι άνθρωποι, ντόπιοι και επισκέπτες, ξεφάντωσαν χορεύοντας στο ρυθμό της μουσικής σαν μια μεγάλη παρέα, διασκέδασαν με την ψυχή τους σαν να μην υπάρχει αύριο, σε ένα επικό γλέντι μαραθώνιας διάρκειας που ολοκληρώθηκε το βράδυ με τη ρίψη εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων στον ναουσαίικο ουρανό.

Κάθε χρόνο και καλύτερο γίνεται το γλέντι στο γραφικό λιμανάκι που σαν μεγάλη πανέμορφη «αγκαλιά» δέχεται μυριάδες κόσμο την ημέρα του Πάσχα καθώς είναι γνωστό ότι εκεί θα γλεντήσει κανείς απτόητα και μοναδικά!

Έχει αποκτήσει πλέον φανατικούς πιστούς που ξέρουν πια ότι η «καρδιά» του ξεφαντώματος στο παριανό Πάσχα «χτυπά» στη Νάουσα, στο λιμανάκι της, σε ένα από τα ομορφότερα τοπία του νησιού.
Το καταπληκτικό γλέντι, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως την ευγενική υποστήριξη των καταστημάτων της μαγευτικής αυτής περιοχής της Πάρου!
Του ουζερί «Τσαχπίνης» (Ουζερί των Ναυτικών) που αποτελεί το must σημείο για μοναδικές ψαρολιχουδιές και εξαιρετικούς, ολόφρεσκους θαλασσομεζέδες!
Του «Σιγή Ιχθύος», εστιατόριο με λαχταριστά ψαροεδέσματα και θεσπέσια πιάτα θαλασσινών, με το εκπληκτικό περιβάλλον και την φιλική εξυπηρέτηση!
Του fine dinning, φημισμένου εστιατορίου που επισκέπτονται διασημότητες από ολόκληρο τον κόσμο, και δεν είναι άλλο από το κορυφαίο «Barbarossa»! Ξεχωρίζει για τα υψηλής γαστρονομίας πιάτα του, δημιουργίες ποιότητας και μοναδικής γαστρονομικής τέχνης.
Του café – bar «Sommaripa Consolato» με την υπέροχη βεράντα, το γραφικό νησιώτικο περιβάλλον και τα θεϊκά cocktail, τα χειροποίητα γλυκά, το μυρωδάτο καφέ και όχι μόνο! Με πανοραμική θέα το λιμανάκι και το γαλάζιο της θάλασσας, το «Sommaripa Consolato» χαρίζει στον επισκέπτη αλησμόνητες στιγμές χαλαρωτικών ονειροπολήσεων!

{https://www.youtube.com/watch?v=2sWftmqQUFo}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/901309927758286}

@parianostypos Πάρος - Νάουσα Λιμανάκθ #παρος #νησιά #κυκλάδες #πάσχα ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos