Πάρος: Τροχαίο δυστύχημα στο νησί – Νεκρός 26χρονος

19 Απριλίου 2023 14:52

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Πάρο δύο μέρες μετά το Πάσχα.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 18 Απριλίου στις 10:15΄ αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος του νησιού, συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 26χρονος Έλληνας εργαζόμενος στην Πάρο, καταγόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, από περιοχή της Πελοποννήσου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση Νταμουλή στον Αμπελά και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του 26χρονου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου και μεταφέρθηκε και πριν προλάβει να γίνει διακομιδή σε νοσοκομείο, ο 26χρονος υπέκυψε στα τραύματά του χάνοντας τη μάχη για τη ζωή νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος αλλοδαπός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα.

Ο 60χρονος συνελήφθη και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Νάουσας.

Πληροφοριακό υλικό που αφορά στους βασικότερους κανόνες οδικής κυκλοφορίας των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ε.Π.Η.Ο.).

patinia 01

patinia 02

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos