Πάρος: Παντρεύεται στο νησί η Ζέτα Μακρυπούλια! – Ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες του γάμου….

06 Μαϊος 2023 17:03

Η γοητευτική ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, βρήκε επιτέλους τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού οδοντίατρου των celebrities Κωνσταντίνου Δέδε και οι δυό τους σύντομα θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης στην όμορφη Πάρο!

Ήδη στο νησί ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την ημέρα του γάμου τους, ο οποίος κατά πληροφορίες θα τελεστεί σε μοναστήρι του νησιού. Το όλο γαμήλιο σκηνικό θα είναι λιτό και νησιώτικο, ωστόσο η λάμψη του μελλόνυμφου ζευγαριού σε συνδυασμό με την αίγλη της Πάρου μάλλον θα υπερβούν την απλότητα.

Η Πάρος, αποτελεί λατρεμένο προορισμός της Ζέτας Μακρυπούλια εδώ και πολλά χρόνια και είναι εύλογο ότι τις ομορφιές και τα φυσικά θέλγητρα του νησιού θέλησε να κάνει φόντο της την ωραιότερη μέρα της ζωής της.

Κουμπάροι του ζευγαριού, θα είναι δύο εξίσου λαμπεροί άνθρωποι της show biz, o στενός της φίλος Νίκος Μουτσιανάς και η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos