Πάρος: Τραγικός θάνατος στη θάλασσα 61χρονου άνδρα από το νησί

16 Μαϊος 2023 00:41

Ένα τραγικό συμβάν θανάτου στη θάλασσα, συνέβη τη Δευτέρα 15 Μαΐου στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Αλυκή.

61χρονος άνδρας παριανής εντοπιότητας που επέβαινε σε αλιευτικό σκάφος που έπλεε 1,5 ν.μ. από την παραλία “ΤΡΥΠΗΤΗ”, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον πνιγμό του.
Για τα αίτια του θλιβερού συμβάντος διενεργείται προανάκριση.

Ανακοίνωση Λιμεναρχείου

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου για περιστατικό πτώσης ατόμου εντός θαλάσσης, από Α/Κ σκάφος με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στην περιοχή “ΔΡΥΟΝΗΣΙ”, 1,5 ν.μ. από την παραλία “ΤΡΥΠΗΤΗ” ν. Πάρου.

Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη και κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους, ενώ αυτό έπλεε με μικρή ταχύτητα, ο 61χρονος έτερος επιβάτης, έπεσε ξαφνικά στη θάλασσα. Άμεσα ο κυβερνήτης πραγματοποίησε χειρισμούς προκειμένου να τον περισυλλέξει, χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, μετέβη στην περιοχή περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και Τ/Χ σκάφος, το οποίο μετέφερε τον εν λόγω άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, στον λιμένα πίσω Λιβαδιού, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos