Πάρος: Μεταξύ των κορυφαίων εστιατορίων στην Ελλάδα! – Βραβεύτηκε το «Mario Restaurant & Farm» επιβεβαιώνοντας και πάλι την αξία του!

17 Μαϊος 2023 16:02

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Εστιατόριο «Mario Restaurant & Farm» στο νησί της Πάρου βραβεύεται.

Είναι η πολλοστή και η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει και επίσημα κάτι που όλοι γνωρίζουμε: Ότι πρόκειται για έναν κορυφαίο από όλες τις απόψεις γαστρονομικό προορισμό που ντόπιοι και επισκέπτες της Πάρου έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν και που διατηρεί ευλόγως μια φήμη η οποία ξεπερνά κατά πολύ τα «σύνορα» του νησιού!

Το Εστιατόριο «Mario Restaurant & Farm» φιγουράρει τώρα μεταξύ των 204 καλύτερων εστιατορίων από ολόκληρη την Ελλάδα. Βραβεύτηκε πρόσφατα στη διοργάνωση FNL Best Restaurant Awards η οποία αποτελεί ισχυρό θεσμό στο χώρο της εστίασης.

Η επιτροπή των FNL Best Restaurant Awards αφού αξιολόγησε προσεκτικά τα καλύτερα εστιατόρια από άκρη σε άκρη της επικράτειας, βράβευσε το 2023, για μια ακόμη χρονιά, με ένα αστέρι, το «Mario Restaurant & Farm» στην κατηγορία Εστιατόριο για Ψάρι, κάνοντας περήφανη την Πάρο, ένα νησί που ενισχύει δυναμικά τη θέση του στο γαστρονομικό χάρτη της πατρίδας μας και γίνεται διάσημο, εκτός των άλλων, και για τα υψηλής ποιότητας γευστικά θέλγητρά που προσφέρει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos