Πάρος: 3ος Κολυμβητικός Διάπλους Αγία Καλή

20 Μαϊος 2023 17:16

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ διοργανώνει και φέτος τον Κολυμβητικό Διάπλου "Αγία Καλή", την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί, Κολυμπήθρες - Αγία Καλή, είναι συνολικής απόστασης 650 μέτρων.
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 από την παραλία κοντά στην προβλήτα που δένουν οι λάντζες στην περιοχή Κολυμπήθρες, με τερματισμό στην Αγία Καλή.

Δηλώσεις συμμετοχών: 6936842489

Παραδοσιακά για τους κατοίκους της Νάουσας, η μέρα εορτασμού της Αναλήψεως του Κυρίου σήμαινε τη πρώτη βουτιά της χρονιάς καθώς και το ψάξιμο για τη "Μαλλιαρή".

Σε συνέχεια αυτής της παράδοσης, ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ διοργανώνει και φέτος τον Κολυμβητικό Διάπλου "Αγία Καλή", την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί, Κολυμπήθρες - Αγία Καλή, είναι συνολικής απόστασης 650 μέτρων.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 από την παραλία κοντά στην προβλήτα που δένουν οι λάντζες στην περιοχή Κολυμπήθρες, με τερματισμό στην Αγία Καλή.
.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν και διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα απαιτείται ενυπόγραφη συναίνεση γονέων - κηδεμόνων τους. Οι ενήλικες συμμετέχοντες υποβάλλοντας την φόρμα εγγραφής τους, δηλώνουν υπεύθυνα ότι με ευθύνη τους αγωνίζονται και έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (καρδιολόγου ή παθολόγου). Για τους ανήλικους συμμετέχοντες είναι υποχρεωτική η προσκόμιση κάρτας υγείας σε ισχύ.

 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη φόρμα. Επιτρέπονται επίσης πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα όπως αναπνευστήρες, πέδιλα κ.α. αφού δεν θα υπάρξει χρονομέτρηση ή κατάταξη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Η θαλάσσια περιοχή θα επιτηρείται από σκάφη ασφαλείας ενώ οι κολυμβητές θα συνοδεύονται από σκάφος. Στη περιοχή θα βρίσκεται και το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

ΑΠΟΝΟΜΗ
Μετά την ολοκλήρωση του διάπλου θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικού μεταλλίου σε όλους τους συμμετέχοντες. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Καλή πριν την έναρξη της Ακολουθίας του Εσπερινού.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο της εκκίνησης στις 17:45 προκειμένου να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους..

ΦΥΛΑΞΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να αφήσουν την τσάντα τους, έχοντας τοποθετήσει καρτελάκι με το όνομα τους. Η τσάντα θα τους δοθεί στον τερματισμό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μετά τη απονομή αλλά και στο τέλος του Εσπερινού θα υπάρχει λάντζα για Κολυμπήθρες ή Νάουσα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η παρακολούθηση του αγώνα δεν επιτρέπεται με ιδιωτικά σκάφη για λόγους ασφαλείας.
Στις 18:00 θα αναχωρήσει λάντζα από το λιμάνι της Νάουσας για την Αγία Καλή.
Με την έναρξη του διάπλου θα αναχωρήσει λάντζα από τις Κολυμπήθρες που θα ακολουθήσει τους κολυμβητές σε απόσταση ασφαλείας.
.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972429146, 6936546008, 6936842489.

agia kali afissa

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos