Πάρος: Πανηγύρι του Αγ. Πνεύματος στις Λεύκες - Λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

27 Μαϊος 2023 14:06

Τριήμερες εκδηλώσεις λατρευτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα θα λάβουν χώρα στις Λεύκες με αφορμή την τίμηση της εορτής του Αγ. Πνεύματος.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στις 19:00 στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας θα τελεστεί Εσπερινός

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στις 7:00 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία & στις 19:00 Εσπερινός

Την Κυριακή επίσης 4 Ιουνίου 2023, παραμονή της εορτής του Αγ. Πενύματος, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών:

Ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχίλοχο» Πάρου παρουσιάζουν την Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά – ΠΜΚΠ υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη & τη χορωδία του Π.Σ. «Αρχίλοχος» υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίνας Ανδρεάκου. Με ορχηστρική μουσική από τον ελληνικό & ξένο κινηματογράφο και εμβληματικά τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Ξαρχάκο, Μαρκόπουλο, Μαυρουδή κ.ά.

Σολίστ

Θεοδωρής Κρητικός, Ειρήνη Μαρίνου, τραγούδι

Κωνσταντίνος Σιφναίος, βιολί

Γιάννης Κατσαρός, μπουζούκι

Νίκος Παπαδάκης, κιθάρα

Στο πιάνο συνοδεύουν

Μαρία Γκόλγκαρη & Ωραία Πάτκου

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 στις 7:00 θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγ.Τριάδας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλίνικου. Θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγ. Τριάδος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί κέρασμα από τους συλλόγους Προοδευτικό Σύλλογο Λευκιανών Αθήνας & Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos