Κλείνουν σε 10 ημέρες οι εγγραφές για το «2ndParosWay- Πολυϊατρεία Αιγαίου»

30 Μαϊος 2023 12:18

Το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023, στο φημισμένο και πανέμορφο νησί της Πάρου θα διεξαχθεί το 2ndParosWay – Πολυϊατρεία Αιγαίου, ένα απότασημαντικότερα αθλητικό - τουριστικά γεγονότα της Ελλάδος.

Μόλις τρεις εβδομάδες έμειναν για το μεγάλο ραντεβού στο νησί των Κυκλάδων, που υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Για να ζήσεις και εσύ αυτή την μοναδική εμπειρία και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σουσε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβησηκαι στο Aquathlon, θα πρέπει να πραγματοποιήσεις άμεσατην εγγραφή σου.Οι υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει, σε περιμένουν!Οι εγγραφές κλείνουν σε 10 ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 07 Ιουνίου στις 12 το βράδυ.

Οι εγγραφές «τρέχουν» και είναι διαθέσιμες μόνοστην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr όπως και η πλήρης προκήρυξη των αγώνων.

Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με φορείς, εταιρίες και την τοπική κοινωνία εξασφάλισε για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους:

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην MySportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos