Η Πάρος, η Τήνος και η Μήλος ιδανικοί προορισμοί στην Αμερικανική και Καναδική αγορά

06 Ιουνίου 2023 12:10

Ιδιαίτερα δημοφιλή στην αμερικανική και καναδική αγορά αποδεικνύονται η Μήλος, η Τήνος και η Πάρος. Κοινό τους χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το The World Pursuit, είναι ότι παραμένουν ανέγγιχτα από την υπερπληθώρα επισκεπτών διατηρώντας τη φυσιογνωμία τους, όπως αναγνωρίζει ο ταξιδιωτικός ιστότοπος.

Το The World Pursuit , που προσεγγίζει ένα κοινό με περισσότερους από 7.000.000 οπαδούς και αναγνώστες κάθε μήνα και είναι ένα από τα πιο διαβασμένα ταξιδιωτικά ιστολόγια στον κόσμο, γράφει: 

«Τα τελευταία χρόνια, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από τα πλήθη, η Πάρος έχει αποκτήσει δημοτικότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει τη γοητεία της όμως. Όταν ταξιδέψαμε για πρώτη φορά στην Πάρο πριν από χρόνια ξέραμε ότι η Πάρος ήταν ένα από τα πιο ήσυχα νησιά των Κυκλάδων για επίσκεψη. Πάντα η επιλογή μου σε πιο δημοφιλή, γνωστά νησιά. Ωστόσο, Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Πάρος κατατάσσεται εκεί ψηλά ως ένα από τα αγαπημένα και καλύτερα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτούμε ποτέ, ειδικά τον Σεπτέμβριο».

Το ίδιο ενθουσιώδη είναι και τα σχόλια για τη Μήλο που, όπως αναφέρει «ανήκει στα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε». Και οι συντάκτες του ιστολογίου προσθέτουν : «Είχαμε δει φωτογραφίες από τις παραλίες με το σεληνιακό τοπίο και είχαμε ακούσει για το πόσο ήσυχο ήταν το νησί σε σύγκριση με άλλα, οπότε ήταν θέμα χρόνου να τολμήσουμε μόνοι μας στη Μήλο. Ήταν όλα όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε και είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφτεί κάθε τύπος ταξιδιώτη».

Και, βέβαια, δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από το αφιέρωμα η Τήνος που, όπως αναφέρεται «είναι ένα άλλο ελληνικό νησί που αισθάνεστε σαν να ταξιδεύετε πίσω στο χρόνο». Και συμπληρώνει : «Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην Τήνο, από χαλάρωση στην παραλία μέχρι πεζοπορία ανάμεσα σε αρχαία τοπία. Οι τουρίστες στην Τήνο θα βρουν εκπληκτικές παραλίες που είναι μακριά από το τρελό πλήθος, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε μια μέρα στην παραλία εδώ χωρίς να παλέψετε για χώρο για πετσέτες. Η Τήνος είναι επίσης γνωστή για τα λατομεία μαρμάρου της και φημίζεται για τις μαρμαροτεχνίες της, που θα βρείτε σε όλο το νησί. Η πόλη του Πύργου είναι απόδειξη αυτού, όπου το μάρμαρο είναι παντού – οι δρόμοι, τα κτίρια, οι εκκλησίες και οι καμάρες σχηματίζονται από αυτό».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos