Κυκλάδες – Πάρος: To καλοκαίρι «αγνοείται»! – «Έρχονται» καταιγίδες στα νησιά

14 Ιουνίου 2023 19:59

Μπορεί ημερολογιακά να διανύουμε τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα, ωστόσο για λίγες μέρες ακόμη το καλοκαιράκι θα δηλώνει «εξαφάνιση»!

Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική και νότια Ιταλία που θα κινηθεί τις επόμενες μέρες ανατολικά, θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας που θα μπει σε κύκλο αστάθειας με κύρια χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις, τις βροχές και καταιγίδες που θα θυμίζουν προχωρημένο φθινόπωρο.

Στα νησιά των Κυκλάδων, θα επικρατήσει βροχερός καιρός και μάλιστα το Σάββατο 17/6 κατά τις πρωινές ώρες δεν αποκλείονται καταιγίδες! Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα έχουν ένταση 4 – 5 μποφόρ.

Ο ασυνήθιστος για την εποχή καιρός θα μας αποζημιώσει ευχάριστα μετά το προσεχές Σαββατοκύριακο όπου αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας και το πρώτο κύμα ζέστης που θα το νιώσουμε για τα καλά μετά το φθινοπωρινό «ιντερμέδιο»!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos