Θεϊκές original γεύσεις με «άρωμα» Ιταλικής Μεσογείου! Το κορυφαίο all – day Pizza Bar βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου!

17 Ιουνίου 2023 17:10

Αποτελεί τον top γαστρονομικό προορισμό που λειτουργεί καθημερινά 09:00 – 03:00 σερβίροντας φιλόξενα θεσπέσιες Ιταλικού ταμπεραμέντου γεύσεις!

Πρόκειται για το all – day Pizza Bar «La Zucca» στη Νάουσα που προσφέρει εξαιρετικά πιάτα δημιουργημένα από μοναδικά αυθεντικές συνταγές και ολόφρεσκα, ποιοτικότατα υλικά τα οποία εγγυώνται την αξεπέραστη γεύση τους!

lazucca 02

lazucca 03

Bread, Insalate, Antipasti, Pasta & Risotti, Pizza, Di Pirra, Desserts, αποτελούν μερικές από τις κατηγορίες του υπέροχου εδεσματολογίου του που ψήνεται σε ξυλόφουρνο διατηρώντας σε κάθε μπουκιά την παράδοση της αυθεντικής Ιταλικής κουζίνας.

Το concept του εστιατορίου απλό και σίγουρο: Εξαιρετικά ποιοτικές γαστρονομικές προτάσεις σε φιλόξενο minimal περιβάλλον απίστευτης ομορφιάς.

lazucca 04

Στο «La Zucca» θα απολαύσετε πιάτα που ξεχειλίζουν από νοστιμιά μέσα σε έναν πανέμορφο χώρο καλαίσθητης διακόσμησης που αποτελεί μαγευτικό «ταξίδι» στην αγκαλιά της Μεσογείου. Το touch των Μεσογειακών πινελιών «παντρεύεται» μοναδικά με το νησιώτικο Αιγαιοπελαγίτικο περιβάλλον της Πάρου αποπνέοντας ζεστασιά και γνήσια φιλοξενία!

Το «La Zucca» θα γίνει ο προορισμός που θα αγαπήσετε αν το επισκεφθείτε έστω μια φορά! Παραδοθείτε εν λευκώ στις θεϊκές του γεύσεις και σίγουρα θα θελήσετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά για να ζήσετε εκεί τις ανεξάντλητα υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες που μόνο το «La Zucca» μπορεί να σας χαρίσει!

lazucca 06

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.lazuccapizzabar.com/el
Limanaki Naousa,- Paros
Τηλ. Κρατήσεων:302284052835
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στο fb: https://www.facebook.com/lazuccapizza
Στο Instagram: https://www.instagram.com/lazuccapizzabar/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos