Πάρος: To δέμα με ντελιβερά αστυνομικό έκρυβε «εκπλήξεις»! – Συντονισμένη επιχείρηση σύλληψης 27χρονου για ναρκωτικά

01 Ιουλίου 2023 18:27

Μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση στελεχών του και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου 27χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε παραγγείλει και παρέλαβε δέμα το οποίος περιείχε ναρκωτικές ουσίες.

Όμως για κακή του τύχη, ο ντελιβεράς που παρέδωσε το δέμα ήταν γυναίκα αστυνομικός. Κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με περιεχόμενο ακατέργαστης κάνναβης βάρους 245,8 γραμ. ενώ στο εσωτερικό τους βρέθηκε άλλη μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε MDMI, δηλαδή κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη καθώς και 25 αυτοκόλλητα καρτελάκια εμποτισμένα με LSD συνολικού βάρους 20,2 γραμ.

Επίσης κατασχέθηκαν μετά από έρευνα σε κατοικία 18,5 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 1,1 γραμ. μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαϊνη μεικτού βάρους 0,5 γραμ. καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε το ποσό των 854,20 ευρώ.

Η παραπάνω συντονισμένη επιχείρηση και η επιτυχής της έκβαση με σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, είναι μια ακόμα επιτυχία των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου στην κατεύθυνση της πάταξης της παραβατικότητας.

Η έρευνα, η οργάνωση, η μεθοδικότητα και η συνεργασία για να έρθει εις πέρας η επιχείρηση, ανήκουν στο στελεχιακό δυναμικό του Α.Τ. Πάρου που εργάζεται προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών και της τήρησης της έννομης τάξης στο νησί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos