Πάρος: Εικόνες ντροπής κατά μήκος της παραλίας – Κι όμως, δεν είναι η πρώτη φορά, κι όμως δεν τις προκάλεσαν τουρίστες…

14 Ιουλίου 2023 14:58

Ντροπιαστικές εικόνες για τον κοινωνικό μας πολιτισμό αποτελούν τα δεκάδες άδεια μπουκάλια μπύρας που βρέθηκαν κατά μήκος της παραλίας της Παροικίας στην περιοχή Βίντζι.

Δεν είναι η πρώτη φορά, το αλγεινό θέαμα - «γροθιά» στην αισθητική του δημόσιου χώρου εν μέσω μάλιστα τουριστικής σεζόν, σε κοινή θέα χιλιάδων ματιών επισκεπτών του νησιού από ολόκληρο τον κόσμο, μας γεμίζει θλίψη και είναι επαναλαμβανόμενο.

Συχνά κατά μήκος της παραλίας, το θέαμα είναι παρόμοιο σε διάφορα σημεία της. Και όχι. Τις αποκρουστικές εικόνες δεν τις προκαλούν όπως φαίνεται τουρίστες, αλλά αντικοινωνικής συμπεριφοράς συμπολίτες μας.

Όσες προσπάθειες κι αν γίνονται για να κρατηθεί το νησί καθαρό αυτή την περίοδο, φαίνεται πως πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ασυνείδητοι που θα χρησιμοποιούν το δημόσιο χώρο, και μάλιστα το όμορφο παραλιακό μέτωπο, για να διατρανώσουν την απολίτιστη συμπεριφορά τους και την ασεβή κακομεταχείριση του τόπου τους…

vintzi bires 02

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos