Πάρος: Θεϊκές γαστρονομικές απολαύσεις στο μαγευτικό λιμανάκι της Νάουσας!

15 Ιουλίου 2023 19:31

Το Calypso all day Restaurant Bar, στο μαγευτικής ομορφιάς λιμανάκι της Νάουσα, είναι εδώ για να ανοίξει τους γαστρονομικούς ορίζοντές μας στο θεσπέσιο πανόραμα της παραδοσιακής Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας!

Με πανοραμική θέα στη θάλασσα, ρομαντική, απέριττη ατμοσφαιρικότητα και feel good φιλόξενο κλίμα, προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα εμπνευσμένα μενού, δημιουργημένα με αγνά, ολόφρεσκα παριανά προϊόντα που αξιοποιούνται από τον εξαίρετο σεφ Παύλο Φραγκόπουλο ο οποίος διαθέτει το πάθος και την εμπειρία να απογειώνει κάθε μαγειρική δημιουργία κάνοντάς την απλώς μοναδική!

Θεϊκά πιάτα υψηλών επιδόσεων που κλείνουν μέσα τους το άρωμα του γαστρονομικού πολιτισμού της Ελλάδας και της Μεσογείου, χάραμα οφθαλμών και γεύσεων, εντυπωσιάζουν όλες τις αισθήσεις και σαγηνεύουν τον ουρανίσκο!

calypso 106

«Βουτήξτε» στην γαστρονομική πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων του Calypso all day Restaurant Bar και χαρείτε μια εμπειρία μοναδική και ανυπέρβλητη στο καταπληκτικής ηρεμίας και ρομαντικής ομορφιάς, ειδυλλιακό περιβάλλον του.

Παραδοθείτε εν λευκώ στις γαστρονομικές προτάσεις του για κάθε στιγμή της ημέρας. Γεύμα, δείπνο ή breakfast, brunch, ή cocktail, όλα εξαιρετικά και απολαυστικότατα θα κάνουν την κάθε στιγμή σας μοναδική!

Ζήστε τα πιο αξέχαστα event σας στον ιδεώδη χώρο του και αφήστε στο Calypso all day Restaurant Bar την άψογη, με στιλ στην κάθε λεπτομέρεια διοργάνωση! Επισκεφθείτε τη boutique, μετακινηθείτε ως VIP, περιηγηθείτε με σκάφη, ζήστε εν τέλει, την ολοκληρωμένη εμπειρία του Calypso all day Restaurant Bar που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά σας!

calypso 108

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos