Αντίπαρος: Η εικόνα στον βραδινό ουρανό του νησιού που αναστάτωσε ντόπιους και τουρίστες! (Βίντεο)

Ήταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής 16/07, στο νησί της Αντιπάρου, όταν ξαφνικά ο κόσμος έστρεψε το βλέμμα του στον ουρανό προσπαθώντας να εξηγήσει μια άγνωστη εικόνα για τους περισσότερους.

Πολλά τα σχόλια εκείνη τη στιγμή μέχρι και για ΑΤΙΑ αναγκάζοντας αρκετούς να αποθανατίσουν την μοναδική εικόνα με τα κινητά τους.
Έμοιαζαν με φωτεινά αστέρια που κινούνταν ενωμένα μεταξύ τους, σαν τρένο με πολλά βαγόνια, με μεγάλη ταχύτητα από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά.
Αναφορές υπήρξαν και από άλλα σημεία της Ελλάδας και φυσικά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τους δορυφόρους της Starlink της εταιρείας Έλον Μάσκ που έκαναν για ακόμα μια φορά την εμφάνισή τους πάνω από τον νυχτερινό ουρανό της Ελλάδας.
Οι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι εμφανίζονται να διασχίζουν τον ουρανό ο ένας πίσω από τον άλλο.

Οι δορυφόροι διακρίνονται όλοι μαζί μετά την εκτόξευσή τους μέχρι να φτάσουν σε μεγάλο ύψος όπου και είναι η κανονική τροχιά τους.
Η εταιρεία Starlink παρέχει υπηρεσίες Διαδικτύου μέσω δικτύου εκατοντάδων δορυφόρων. Είναι αποτελεσματική λύση για όσους ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς γρήγορο Ίντερνετ.

{https://www.youtube.com/watch?v=wHQSvCQlmZA}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos